A tavaszi divat színei

by kisilona76

A naptár szerint már megérkezett hozzánk a tavasz. Az ablakon kinézve látod, hogy süt a nap, de ha most kabát nélkül kimennél, igencsak dideregnél. Még néhány nap azonban és lekerülnek a kabátok is. Az ember lánya ilyenkor már jobban meggondolja, mit vegyen föl, még ha csak rövid időre megy is el otthonról.

Divatszínek2013

Zöldellő, virágba boruló kertek és utcák

Divatos virágok 2013-ban2013 tavaszán-nyarán a divat szakértői szerint nem csak a kertek borulnak virágba. A nagy divatházak kollekcióiban megjelennek újra a virágmotívumok. Az üzletekben virágmintás ruhák, szoknyák, nadrágok között válogathatunk. Tekintve, hogy várhatóan a zöld különböző árnyalatai lesznek a legnépszerűbbek, virágoskertben érezhetjük majd magunkat az utcákon is. A smaragdzöld, mentazöld és egyéb árnyalatok mellett azért a divat ezúttal teret enged szinte minden élénk vagy pasztell színnek. Türkiz, rózsaszín, mályvaszín, pink, görögkék, tengerkék, kakadukék, babakék, sárga és sorolhatnánk még a színeket, árnyalatokat. Megjelennek a fémes színek is: a bronz, az arany és az ezüst.

Bőr és műbőr

Bőr és műbőr 2013Ebben az évben a bőr és a műbőr viselet különösen puha, finom darabjaival találkozhatunk.
Itt is hódítanak az élénk színek, de aki szereti elkerülni a feltűnést, pasztell színekben is találhat magának divatos szoknyákat, nadrágokat, zakókat.
Nem csak rockos stílusú és erősen feszülő ruhák várnak minket az üzletek polcain, ezért az idén azok is találhatnak kedvükre való bőrszerkót, akik eddig idegenkedtek tőle. Fontos azonban, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz, alkatunkhoz leginkább illő darabot.

Csíkok minden mennyiségben

Csíkos divat 2013A pólóktól az elegáns kosztümökig mindenütt csíkokkal találkozhatunk 2013-ban. A legnagyobb divattervezők sem hagyták ki ezeket a darabokat kollekcióikból. Nem csak a nádszál vékony, modellalkatú nők viselhetik a csíkos szoknyákat, felsőket, hanem a kissé teltebbek is. Arra ügyelniük kell, hogy lehetőleg függőleges irányú legyen a csíkozás, szoknya esetében pedig ne a szűk részre essenek a vízszintes csíkok.

Reklámok