Melltartó nélkül – Ciki vagy nem ciki?

by kisilona76

Francia tudósok megállapították, hogy a nők semmit nem nyernek a melltartóhordással. Sőt! A mell “ellustul”, megereszkedik. 300 nő sokéves vizsgálata bizonyította, hogy a melltartót nem viselő nők mellbimbója idővel inkább emelkedik pár millimétert. Logikusan következne ebből, hogy ne viseljünk melltartót, ennek ellenére a vélemények  igencsak megoszlanak a kérdésben.

Melltartó nélkül

Melltartó nélkül – Ízléstelen vagy sem?

Britney kebleiSzinte naponta találkozhatunk hírekkel, melyek szerint ez vagy az a sztár melltartó nélkül jelent meg. Az alkalom lehet valamilyen rendezvény, kocogás vagy éppen bevásárlás. A cikkírók többsége egyetért abban, hogy az illető hölgy keblei szépek, ugyanakkor mégis elítélően nyilatkoznak róla. Akkor meg különösen, ha hűvösebb időben készült a felvétel. Nem fukarkodnak az elítélő jelzőkkel: “kihívó”, többet mutat a kelleténél”, “igénytelen”, “ízléstelen”… Valóban az? Ha egy nő nem visel melltartót, az igénytelenséget mutat? Ha nem szeretné elrontani a mellei formáját vagy éppen egyszerűen csak zavarja az a bizonyos ruhadarab, akkor szórakozni lehet rajta, hogy “elfelejtett fehérneműt venni”? No és a legfontosabb kérdés: Kellemetlen a ruha alatt természetes formájában domborodó női mell látványa?

5 jó tanács

  1. Áttetsző felsőbenHa elégedetlen vagy melleid formájával vagy kifejezetten zavaróak a férfi tekintetek, akkor – tudományos eredmények ide vagy oda – nyugodtan hordhatsz melltartót. A kellemes közérzet fontosabb pár milliméternél.
  2. Ha kebleid az átlagosnál méretesebbek, valószínűleg kényelmesebb lesz egy jól szabott, puha melltartó viselése, mint domborulataid folyamatos hullámzása. Ebben az esetben szintén ajánlott néhány kényelmes és csinos darab beszerzése.
  3. Ha munkahelyeden férfiak között dolgozol, próbáld elkerülni, hogy kebleid elvonják figyelmüket a munkától! Az ágaskodó mellbimbók különösen zavaróak lehetnek számukra.
  4. Ha nem hordasz melltartót, figyelj arra, hogy a bimbó színe ne látszódjon a ruhán keresztül. Ez ugyanis sokakban megbotránkozást kelt.
  5. Ha a melltartóviselés mellett döntesz, gondolj rá, hogy bármilyen teltnek is tűnnek kebleid egy push-up melltartóban, a férfiaknak talán mégis jobban tetszik az eredeti forma. Ráadásul az a melltartó esetleg lekerül és akkor jön a csalódás…